258529750_1526456924394446_7525759328993834191_n.jpg
Rr. Ndre Mjeda, kompleksi Magnet, Tirane
BC Consultancy është një agjenci konsulence biznesi dhe marketingu për kompani të sektorëve të nd...
305749970_744421060200008_701376997588824266_n.png
Albania Lab është një kompani konsulence e orientuar drejt zhvillimit dhe shpërndarjes së zgjidhj...
285300676_103489795722450_4074300558564047517_n.jpg
Alventech është një kompani që ofron mundësinë për të patur faqen tuaj të internetit me standarde...
277575943_376667054470550_8015710909286408028_n.jpg
ATIS Software Factory është një agjenci digjitale e specializuar në projektimin, zhvillimin dhe i...
294600914_561721318693167_2407431107699760724_n.png
ASTech Albania është një kompani e zhvillimit të softuerit që ofron transformim digjital për klie...
ash-logo.png
Albania Software House (ASH), është një kompani me bazë në Shqipëri, e fokusuar në shërbime të nd...
1624257536934.jpg
Rruga "Hoxha Tahsin"
Ata bashkëpunojnë me bizneset për të sjellë më të mirën e teknologjisë dhe dizajnit në të ardhmen...
cropped-Logo-web-121x57.png
Rruga Myslym Shyri
Një agjenci që ndihmon bizneset të qëndrojnë përpara konkurrencës.
3DSKAI-logo.png
3DSKAI është kompania e parë e printimit 3D dhe skanimit 3D në Shqipëri. Ata ofrojnë shërbime dhe...
305408198_782505353074150_2651897057575955301_n.jpg
Turboo është një kompani pionere në digjitalizimin efikas të industrinë e logjistikës. Turboo e a...
download (3).png
Kullat Binjake, Bulevardi Dëshmorët e Kombit, Tiranë. Kati i 12, kulla 2.
Skaitech është kompania e parë e droneve në Shqipëri. Ata ofrojnë shërbime, zgjidhje, prodhim dhe...
softmogul.PNG
Softmogul ofron zgjidhje gjithëpërfshirëse për të menaxhuar hotelin tuaj apo edhe zinxhirin e hot...
ALBADRON-LOGO3-1.png
Rruga "Milan Shuflaj", Pall.8, Shkalla 4, Ap. 27
Albadron, ofron ekspertizën e saj në fushën juridiko-ligjore në fushën e aviacionit civil dhe veç...
Showing 13 results