Easy Albania.PNG
Easy Albania është një kompani multifunksionale e krijuar për të ofruar shërbimin më të mirë për ...
original-logo-baboon.png
Baboon të ofron Shërbim Delivery Online, Kudo, në kushte të larta sigurie nga 400 Restorante dhe ...
130276900_135295998391506_3348617655050876306_n.jpg
Platforma e parë ligjore e cila mundëson: Lidhje Klient me Avokat Krijim Dokumentesh Ligjore Mbë...
166464989_298058045088053_6056817118021680331_n.png
Koncepti i ri i shërbimit TAXI në Shqipëri.
509_1041595332553929_2379877409938131452_n.jpg
Rona Nushi, me profesion farmaciste, është themeluese e markës kozmetike organike Bees & Tree...
101954540_135327558165778_3989093774016905216_n.jpg
Hermex është një platformë e-commerce, që mundëson krijimin e dyqaneve online me një klik.
movida-logo-1532099314.jpg
Movida  është një kompani e specializuar në blerjet online. Synimi i tyre është garantimi i çmime...
logo-dark.png
Aplikacioni i parë në Shqipëri dedikuar tërësisht pronave dhe tregut imobliar.
BalkMall_Logo.1.jpg
BalkMall është një kompani e krijuar në vitin 2018 si rrjedhojë e mungesës së një platforme profe...
CANCRI Marketing.logo.png
CANCRI Marketing është një agjenci marketingu bazuar te kreativiteti, inovacioni, përkujdesja nda...
akademi logo.png
Akademi.al është një platformë mësimore online e krijuar për të ofruar shërbime edukative dhe për...
softmogul.PNG
Softmogul ofron zgjidhje gjithëpërfshirëse për të menaxhuar hotelin tuaj apo edhe zinxhirin e hot...
manoolia-logo.PNG
Manoolia është një agjenci për zhvillimin e website-ve me fokus në zhvillimin e personalizuar dhe...
logo (3).png
Life on a boat është një kompani familjare që merret me prodhimin e mjeteve lundruese prej druri ...
agog-logo-t.png
AGOG menaxhon prezencën e SME-ve në rrjetet sociale në mënyrë efektive falë planifikimit, krijimi...
Showing 16 results