Evolve.al_.png
Rruga Mine Peza Pallati 2, Shkalla 3, K2, Ap1
Evolve është një agjenci dixhitale e cila përqëndrohet tek cilësia, risia dhe shpejtësia. Ata shf...
EasyPay.png
Rruga "Ismail Qemali", Objekti Nr.30 Hyrja 7, Kati 3, Tiranë, Shqipëri
EasyPay është një platformë gjithëpërfshirëse pagesash digjitale e projektuar për t’i dhënë indiv...
Logo-web2.png
Rruga e Kavajës, Ndërtesa 126/18, Tiranë
WebProm është një platformë Ad Network që ndihmon portalet për të monetizuar trafikun, bizneset p...
Kreston Albania.PNG
Rruga "Muhamet Gjollesha", Qendra Tregtare Ring, Shkalla 2, Kati 6, Tiranë
Kreston Albania është një kompani e shërbimeve të këshillimit financiar dhe të biznesit në fushat...
Digital-Connect.png
Bulevardi Zogu 1 , Qendra e Biznesit Tirana, Kati 6
Digital Connect është një agjensi e marketingut digjital në Shqipëri e specializuar në krijimin d...
Showing 5 results