183467675_100320358907616_4808159115719602630_n.jpg
Rruga Asim Vokshi, Nr. 57 Tiranë, 1057, Albania
OFICINA HUB pjesë e Institutit “Harry Fultz” është një qendër inovacioni dhe bashkëpunimi. Mund t...
Tumo.png
Rruga Dervish Hima, Tiranë
Tumo Tirana është një qendër inovatore, ku të rinjtë e grupmoshës 12-18 vjeç mund të zhvillojnë a...
Kreston Albania.PNG
Rruga "Muhamet Gjollesha", Qendra Tregtare Ring, Shkalla 2, Kati 6, Tiranë
Kreston Albania është një kompani e shërbimeve të këshillimit financiar dhe të biznesit në fushat...
Showing 3 results