241820772_105473595215926_971760496917474107_n.png
Rr. Hasan Alla Tiranë, Albania
Frutza risjell vemendjen në një jetesë të shëndetshme duke u përqëndruar në tregtinë e frutave.
79809300_1297887250542509_1118307542829629440_n.jpg
Një dyqan online për blerjen e produkteve bio.
Easy Albania.PNG
Easy Albania është një kompani multifunksionale e krijuar për të ofruar shërbimin më të mirë për ...
101954540_135327558165778_3989093774016905216_n.jpg
Hermex është një platformë e-commerce, që mundëson krijimin e dyqaneve online me një klik.
movida-logo-1532099314.jpg
Movida  është një kompani e specializuar në blerjet online. Synimi i tyre është garantimi i çmime...
gral-albania.png
Me idenë e një Qendre Tregtare Online ku shitësit dhe blerësit takohen për të vendosur marrëveshj...
BalkMall_Logo.1.jpg
BalkMall është një kompani e krijuar në vitin 2018 si rrjedhojë e mungesës së një platforme profe...
Showing 7 results