logo.png
Rruga "Skerdilajd Llagami", Ndërtesa 1, H.6, Kodi Postar 1019, Tiranë
Fokusi i Agjencisë Shqiptare të Zhvillimit të Investimeve (AIDA) është të rrisë konkurrueshmërinë...
58986731_2288845237866085_4437058038355984384_n.jpg
BLOconomy është një iniciativë e cila ka për synim që të identifikojë, mbështesë dhe promovojë si...
Showing 2 results