Ivanaj-Logo-test.png
Rr. Perlat Rexhepi, Nd. 19, H. 9, Tirana, 1019, Albania
Misioni i tyre është të promovojnë dhe avancojnë interesin publik në kulturën dhe arsimin Shqipta...
innvest.jpg
Rr.”Pjeter Bogdani”, Nr.10, H.5, Ap.28, Tirana, Albania I PO Box:1019
Innvest është një platformë unike që mbështet, investon, inkubon dhe ndihmon zhvillimin e ideve t...
Showing 2 results