Easy Albania.PNG
Rruga "Migjeni" Tiranë
Easy Albania është një kompani multifunksionale e krijuar për të ofruar shërbimin më të mirë për ...
SKAI TECH b.png
Kullat Binjake, Bulevardi Dëshmorët e Kombit, Tiranë. Kati i 12, kulla 2.
Skaitech është një kompani e inteligjencës artificiale, që ofron shërbime dhe zgjidhje me dron. M...
logo.png
Rruga "Skerdilajd Llagami", Ndërtesa 1, H.6, Kodi Postar 1019, Tiranë
Fokusi i Agjencisë Shqiptare të Zhvillimit të Investimeve (AIDA) është të rrisë konkurrueshmërinë...
profil.jpg
Pro Entertainment (proenti.com) është platforma online ku argëtoheni duke blerë nga rehatia e sht...
profile.jpg
Rruga Albanopoli, Don Bosko, Tirane, Albania
Matrapazi.com si një Aplikacion shitjesh dhe shërbimesh është konceptuar që në vitin 2010, si fil...
58986731_2288845237866085_4437058038355984384_n.jpg
BLOconomy është një iniciativë e cila ka për synim që të identifikojë, mbështesë dhe promovojë si...
Evolve.al_.png
Rruga Mine Peza Pallati 2, Shkalla 3, K2, Ap1
Evolve është një agjenci dixhitale e cila përqëndrohet tek cilësia, risia dhe shpejtësia. Ata shf...
EasyPay.png
Rruga "Ismail Qemali", Objekti Nr.30 Hyrja 7, Kati 3, Tiranë, Shqipëri
EasyPay është një platformë gjithëpërfshirëse pagesash digjitale e projektuar për t’i dhënë indiv...
183467675_100320358907616_4808159115719602630_n.jpg
Rruga Asim Vokshi, Nr. 57 Tiranë, 1057, Albania
OFICINA HUB pjesë e Institutit “Harry Fultz” është një qendër inovacioni dhe bashkëpunimi. Mund t...
Ivanaj-Logo-test.png
Rr. Perlat Rexhepi, Nd. 19, H. 9, Tirana, 1019, Albania
Misioni i tyre është të promovojnë dhe avancojnë interesin publik në kulturën dhe arsimin Shqipta...
509_1041595332553929_2379877409938131452_n.jpg
Rruga "Punetoret e Rilindjes", përballë Hotel Plaza
Rona Nushi, me profesion farmaciste, është themeluese e markës kozmetike organike Bees & Tree...
Bea-logo-1.2.png
Rruga Sami Frashëri, Tirana
Artikuj Promocional dhe Printime
Logo-web2.png
Rruga e Kavajës, Ndërtesa 126/18, Tiranë
WebProm është një platformë Ad Network që ndihmon portalet për të monetizuar trafikun, bizneset p...
logo-dark.png
Aplikacioni i parë në Shqipëri dedikuar tërësisht pronave dhe tregut imobliar.
InnoSpace.png
Rr. Pjetër Bogdani, Nd 10, H 5, Apt 28, 7th Floor, 1019 Tirana
Ofron një total prej 560 m2 hapësirë të përbërë nga një hapësirë e hapur bashkëpunimi, zyra priva...
coolab-logo.png
Rruga e Kavajës 50 Ish Volksvagen, Tiranë 1001, Shqipëri
Coolab është një hapësirë e përbashkët pune e cila ofron shërbime ndihmuese ndaj sipërmarrësve,pr...
Active Albania v2.png
Pallati i Kulturës, Kati II, Sheshi Skënderbe, Tiranë
Active Albania (AA) ofron eksperienca unike për te apasionuarit e natyrës dhe kulturës. Gjithasht...
Tumo.png
Rruga Dervish Hima, Tiranë
Tumo Tirana është një qendër inovatore, ku të rinjtë e grupmoshës 12-18 vjeç mund të zhvillojnë a...
innvest.jpg
Rr.”Pjeter Bogdani”, Nr.10, H.5, Ap.28, Tirana, Albania I PO Box:1019
Innvest është një platformë unike që mbështet, investon, inkubon dhe ndihmon zhvillimin e ideve t...
strowberry.png
Strowberry code është një kompani IT e specializuar në dizenjimin dhe zhvillimin e uebit, zhvilli...
Showing 1 - 20 of 24 results