258529750_1526456924394446_7525759328993834191_n.jpg
Rr. Ndre Mjeda, kompleksi Magnet, Tirane
BC Consultancy është një agjenci konsulence biznesi dhe marketingu për kompani të sektorëve të nd...
242385500_393339198944028_242017259566639165_n.jpg
Digital Marketing Innovation është një agjensi e marketingut digjital në Shqipëri e specializuar ...
digital connect.png
Digital Connect është një agjenci digjitale e specializuar në ofrimin e web-faqeve. Ata krijojnë ...
305749970_744421060200008_701376997588824266_n.png
Albania Lab është një kompani konsulence e orientuar drejt zhvillimit dhe shpërndarjes së zgjidhj...
301609713_491435326328357_2266049611460538322_n.jpg
7th Block Technology & Communications është një kompani marketingu dhe zhvillimi softuerësh q...
285300676_103489795722450_4074300558564047517_n.jpg
Alventech është një kompani që ofron mundësinë për të patur faqen tuaj të internetit me standarde...
277575943_376667054470550_8015710909286408028_n.jpg
ATIS Software Factory është një agjenci digjitale e specializuar në projektimin, zhvillimin dhe i...
294600914_561721318693167_2407431107699760724_n.png
ASTech Albania është një kompani e zhvillimit të softuerit që ofron transformim digjital për klie...
ash-logo.png
Albania Software House (ASH), është një kompani me bazë në Shqipëri, e fokusuar në shërbime të nd...
241820772_105473595215926_971760496917474107_n.png
Rr. Hasan Alla Tiranë, Albania
Frutza risjell vemendjen në një jetesë të shëndetshme duke u përqëndruar në tregtinë e frutave.
2023-01-16.png
Asistenti virtual FORTES i shërben punonjesit e administrates, teknikëve dhe profesioniste artiza...
citrus logo.PNG
Një organizatë që punon në partneritet me bizneset, qeverinë, institucionet rajonale dhe komunite...
1624257536934.jpg
Rruga "Hoxha Tahsin"
Ata bashkëpunojnë me bizneset për të sjellë më të mirën e teknologjisë dhe dizajnit në të ardhmen...
cropped-Logo-web-121x57.png
Rruga Myslym Shyri
Një agjenci që ndihmon bizneset të qëndrojnë përpara konkurrencës.
3DSKAI-logo.png
3DSKAI është kompania e parë e printimit 3D dhe skanimit 3D në Shqipëri. Ata ofrojnë shërbime dhe...
leko-white.png
Rruga “Kavajes”, Pallati Gora
“LEKOTECH ” është një kompani që ju vjen në ndihmë për gjetjen e të gjitha pjesëve të...
LOGO CNA.jpg
Creative Nomad Agency është një agjenci e marketingut digjital e fokusuar në ndihmën e bizneseve ...
10339257_773090629401706_7417749561862964063_o.png
Zbulo u themelua nga një grup i vogël entuziastësh të udhëtimeve, me dashuri për natyrën dhe kuri...
logo_colored.png
Praktika.al është një zgjidhje teknologjike inovatore që mundëson akses në kohë reale të kërkesës...
305492047_509452874520320_8928058124147034396_n.jpg
Market Hub është një web për krijimin e faqeve eCommerce dhe prezantuese në vetëm 1 minutë kohë
Showing 1 - 20 of 59 results