3I SOLUTIONS

Kompania ofron një gamë të gjerë zgjidhjesh profesionale në sektorin e Teknologjisë së Informacionit dhe Zhvillimit të Software-it.

Web: https://3i-solutions.net

7 BTC

7th Block Technology & Communications është një kompani marketingu dhe zhvillimi software. Ata gjithmonë eksplorojnë mundësi të reja për të zgjeruar aktivitetin e tyre për të krijuar një marrëdhënie të fortë me klientët.

Web: https://www.7btc.co/en

ABLIMITS STUDIO

ABlimits Studio është një agjenci digjitale me shërbim të plotë. Misioni i tyre është të ofrojë zgjidhjet digjitale më efektive në këtë industri.

Web: https://ablimits.com

ALBTELECOM ALBANIA

ALBtelecom është një kompani me eksperiencë dhe prezencë mbi 108 vjeçare në treg dhe ajo vazhdon të jetë pjesë e pandashme, zgjedhja e parë, por edhe zgjidhja më e mirë e komunikimit të shqiptarëve.

Web: https://www.albtelecom.al

ALBANIA LAB

Albania Lab është një kompani konsulence e orientuar drejt zhvillimit dhe shpërndarjes së zgjidhjeve digjiitale dhe shërbimeve të IT. Ata mbështesin dhe udhëzojnë me kompetencë klientët në rritjen dhe transformimin digjital, përmes inovacionit dhe implementimit të teknologjive më të fundit.

Web: https://www.albanialab.al/

ALBANIA SOFTWARE HOUSE

Albania Software house është një kompani me bazë në Shqipëri, e fokusuar në shërbime të ndryshme teknologjike si: zhvillim web, dizajnimi i web, marketingu digjitale etj.

Web: https://www.ash.al/

ALMOTECH

Almotech është një kompani “software house” që ofron zgjidhje B2B dhe B2C, duke mundësuar efikasitet dhe mundësi inovative cilësore për bizneset dhe institucionet, duke ndihmuar rritjen e klientëve të tyre.

Web: https://almotech.co

ARMUNDIA FACTORY

Armundia Factory është një software house me qendër në Tiranë e cila zhvillon zgjidhje të teknologjisë së informacionit duke përdorur teknologjitë më bashkëkohore në sektorin bankar, atë të sigurimeve dhe korporatave.

Web: https://armundiafactory.com/al/

ASTECH

Astech është një kompani e zhvillimit të software që udhëheq transformimin digjital të klientëve të tyre përmes shërbimeve të personalizuara të zhvillimit të software.

Web: https://astech.al/

ASK DIGITAL

Ata janë një agjenci marketingu me shërbim të plotë që është ndërtuar me qëllim për të ndihmuar bizneset të arrijnë qëllimet, si dhe të rrisin praninë e tyre në internet.

Web: https://askdigital.al/

ATIS

Ata janë një agjenci digjitale e specializuar në projektimin, zhvillimin dhe integrimin e zgjidhjeve të software të personalizuar.

Web: https://www.atis.al/

ALVENTECH

Misioni i tyre është të ofrojnë veçoritë teknologjike më të reja dhe më inovative për këdo që dëshiron të krijojë një vlerë të shtuar duke përdorur shërbimet e tyre.

Web: https://www.alventech.com/sq/

BALKANS CAPITAL

Balkans Capital është një kompani e cila ofron shërbime financiare, ligjore si dhe konsulencë fiskale. Vizioni i tyre është ndihmesa dhe ndërgjegjësimi për drejtuesit e bizneseve për të përdorur financën në vendimmarrjet e bizneseve të tyre.

Web: www.balkanscapital.al

BC CONSULTANCY

BC Consultancy e themeluar në vitin 2018, është një agjenci konsulence biznesi dhe marketingu digjital për kompani të të gjitha madhësive.

Web: https://businessconsultancy.al/

BIG MEDIA EXPERT

Big Media Expert ofron një shërbim të plotë të marketingut digjital. Nga markimi, dizajni i webit deri tek mediat sociale.

Web: https://bigmediaexpert.com

BNT ELECTRONICS

BNT Electronics është një nga kompanitë lider teknologjike shqiptare që merret me pajisjet e automatizimit të zyrës, IT, sistemet mjekësore dhe zgjidhjet fiskale.

Web: https://bntelectronics.com

COMMUNICATION PROGRESS

Communication Progress synon që në mënyrë të vazhdueshme, të mundësojë zgjidhjet më të avancuara teknologjike, duke u mbështetur në dy parime themelore, cilësi dhe inovacion.

Web: http://www.commprog.com/en

CREATIVE BUSINESS SOLUTIONS

CBS ndihmon në automatizimin e shërbimeve të bizneseve përmes teknologjive digjitale, duke krijuar produkte të reja digjitale dhe ndërtuar eksperienca digjitale unike për klientët dhe konsumatorët.

Web: http://www.cbs.al/

CONCEPT MARKETING

Ata janë një kompani që ofron shërbime në fusha të ndryshme të marketingut digjital për biznese të industrive të ndryshme, brenda dhe jashtë Shqipërisë duke synuar rritjen e vizibiletit të tyre online si dhe rritjen e shitjeve të produkteve të tyre.

Web: https://www.conceptmarketingal.com

COMMUNARDO

Communardo është një nga partnerët kryesorë Platinum të Atlassian në Gjermani, Austri dhe Shqipëri si dhe shitës aplikacionesh për ekosistemin Atlassian. Software i tyre ndihmon klientët e ndërmarrjeve të zbatojnë zgjidhje bashkëpunimi superiore bazuar në Atlassian Confluence dhe Jira.

Web: https://www.communardo.com/

DEV.AL

Dev.al është një prej operatorëve më të rëndësishëm në tregun ICT shqiptar, me një rol protagonist në procesin e digjitalizimit të shërbimeve publike e zhvillues të disa prej sistemeve më të suskesshëm të qeverisjes elektronike.

Web: https://dev.al

DIGITAL CONNECT

Digital Connect është një agjensi e marketingut digjital në Shqipëri e specializuar në krijimin dhe zbatimin e zgjidhjeve të marketingut online për bizneset që duan të kenë një prani të fortë online.

Web: https://digitaconnect.com

DIGITAL HEAD

Digital Head është një agjenci e specializuar në marketingun digjital, e cila operon në tregun shqiptar dhe ndërkombëtar që prej vitit 2016.

Web: https://digitalhead.al/

DIGITSAPIENS

Digit Sapiens është një kompani teknologjike e specializuar në ngritjen e stafit dhe rritjen e kapaciteteve njerëzore.

Web: https://digitsapiens.com/

DIVISION 5

Misioni i tyre është i thjeshtë. Ata po ndërtojnë vendin më të mirë për të punuar në Tiranë duke ofruar shërbime zhvillimi të klasit botëror.

Web: https://division5.co/

DIGITAL MARKETING INNOVATION

Misioni i Digital Marketing Innovation është që të ndihmojë bizneset të rriten me anë të marketingut digjital. Si një kompani Google Partner në Shqipëri, DMI ofron shërbime 360° në digital marketing dhe software development në 3 kontinente.

Web: https://dmi.com.al/

EASYPAY

EasyPay është një platformë gjithëpërfshirëse pagesash digjitale e projektuar për t’i dhënë individëve dhe bizneseve mundësinë të bëjnë pagesa brenda portofolit të tyre të gjerë të shërbimeve.

Web: https://easypay.al/

EDER STUDIO

Ederstudio është një kompani shqiptare e marketingut dhe zhvillimit të webit e krijuar që nga viti 2007 në zemër të qytetit të Tiranës.

Web: https://ederstudio.com/

EVOLVE.AL

Evolve është një agjenci digjitale e cila përqëndrohet tek cilësia, risia dhe shpejtësia. Ata shfrytëzojmë teknologjinë për të ndihmuar klientët e tyre të rriten vazhdimisht.

Web: https://evolve.al/

GROW

Grow është një agjensi e marketingut digjital e cila ofron një shumëllojshmëri shërbimesh marketingu për biznese të ndryshme. Misioni i tyre është krijimi i një strategjie të optimizuar me qëllim rritjen e shitjeve, tërheqjen e klientëve dhe krijimin e një prezence të denjë online.

Web: https://grow.al/

INFO BUSINESS SOLUTIONS

BS me njohuri të thelluara në industrinë e teknologjisë së informacionit dhe shërbimeve, ata ofrojnë zgjidhje ERP për bizneset e vogla dhe të mesme.

Web: https://www.ibs-al.com/

ICEBERG COMMUNICATION

Iceberg Communication është një agjenci marketingu dhe reklamimi në tregun shqiptar. Ata besojnë se një strategji dhe plan i mirë marketingu ka fuqinë të transformojë një biznes dhe të vendosë një markë në fokusin e klientëve.

Web: icebergcommunication.com

IDRADIGIS

Idra Digis ofron shërbime të kompletuara teknologjike. Skuadra e tyre konsulton, dizenjon dhe ofron zgjidhje në fushën IT, duke përfshirë zhvillime sofware, web dhe zhvillime të aplikacioneve mobile, të cilat përmirësojnë eficencën, rrisin performancën dhe produktivitetin.
Web: https://idradigis.al/

IKUBINFO

Me më shumë se 170 zhvillues, të pajisur me njohuri dhe përvojë të lartë në fusha të ndryshme, ikubINFO qëndron si kompania më e madhe në Shqipëri në fushën e zhvillimit të software.

Web: https://ikubinfo.al/

INNOVAWAY

Innovaway është partneri i duhur për të ata që synojnë të rrisin konkurrencën e klientëve të tyre në nivel global. Ata përpiqen çdo ditë për të arritur qëllimet e tyre dhe për të kapërcyer sfida të reja.

Web: https://www.innovaway.it/homepage

INOVA

Misioni i tyre është të ndihmojnë bizneset dhe startup-et të ndërtojnë produktet e duhura në një mënyrë me kosto efektive dhe të zgjerojnë ekipet e tyre inxhinierike me ekspertizë inovative.

Web: https://inova.al/

INTER WEB

Inter Web Shpk është një shoqëri që ndërton, dizejnon, menaxhon faqe interneti dhe strehim të faqeve “web hosting”, marketing online dhe ofrimin e shumë shërbimeve të IT.

Web: https://www.interweb.al

ITWORKS

Misioni i tyre është të jenë dora juaj e djathtë e transformimit digjital, ku ekspertët e teknologjisë janë të frymëzuar për të krijuar.

Web: https://it-works.io/

KETRI WEB

Ata janë një kompani zhvillimi web në Shqipëri, e specializuar në projekte custom të avancuara. Ata u ofrojnë bizneseve online një gamë të gjerë shërbimesh, si një ndalesë e vetme që përmirëson efikasitetin dhe manaxhimin e tyre të kohës.

Web: https://ketri.al

KRESTON ALBANIA

Kreston Albania është një kompani e shërbimeve të këshillimit financiar dhe të biznesit në fushat e auditimit dhe sigurimit, kontabilitetit dhe taksave, si dhe shërbime të tjera këshilluese përfshirë zhvillimin e biznesit, menaxhimin e projekteve, edukimin dhe trajnimin.

Web: https://www.kreston.al/

KOGO

Ata janë një ekip të rinjsh që janë të apasionuar pas punës së tyre, kështu që shkojnë përtej normës duke përcaktuar qartë premtimin, identitetin dhe mesazhin e markës.

Web: https://kogo.al/

LANDMARK COMMUNICATIONS

Landmark Communications është një kompani reklamimi më shërbim të plotë. Ekipi i tyre i krijuesve, dizenjuesve dhe programuesve punojnë nga fillimi ne fund, nga konceptimi deri të realizimi.

Web: https://landmark.al/

LACONICS

Ata bashkëpunojnë me bizneset për të sjellë më të mirën e teknologjisë dhe dizajnit në të ardhmen tuaj. Ata janë të apasionuar pas përdorimit të ekspertizës së tyre për të ofruar zgjidhje të bukura dhe të thjeshta që rezultojnë në rezultate të drejtpërdrejta.

Web: https://laconics.net/

LEMON

Lemon është një agjenci marketingu digjital. Ata synojnë të rrisin praninë tuaj në treg përmes kreativitetit dhe inovacionit.

Web: http://www.lemon.al/

LOGICAL

Logical është kompani që ofron zgjidhje teknologjike dhe programe të fiskalizuara për operacionet e biznesit për marketet dhe dyqanet e pakicës, bar restorant hoteleri, shitjet me shumicë, distribucion dhe logjistikë.

Web: https://www.logic.al/

MALERMU

Ata ofrojnë menaxhimin e mediave sociale, SEO/SEM, strategjinë e marketingut, markën personale dhe dizajnin grafik për t’ju ndihmuar të ndërtoni markën tuaj dhe të arrini qëllimet tuaja.

Web: https://www.malermu.com/

MANDERINA MARKETING

Manderina eshte nje kompani marketingu dhe konsulence turizmi qe ofron sherbime konsulence dhe marketingu per bizneset turistike hotele, restorante por edhe destinacione turistike.

Web: https://www.manderina.com/

MARKETING ONE

Marketing One është një agjenci inovative e fokusuar në marketing digjital. Ata kombinojn krijimtarinë njerëzore me teknologjinë bashkëkohore, duke u ofruar bizneseve një prani profesionale në internet si dhe mbështetje të pakushtëzuar për arritjen e qëllimeve dhe objektivave.

Web: https://marketingone.al/

NEW MEDIA COMMUNICATIONS

Është një kompani e zhvillimit të software me një ekspertizë të dëshmuar në web, aplikacione celulare, kompjuterë në cloud dhe aplikacione të e-commerce.

Web: https://newmedia.al/

ONE CLICK

One Click është një agjenci marketingu e cila përqëndrohet tek krijimi dhe menaxhimi i faqeve të internetit dhe marketingu dixhital.

Web: https://oneclick.al/

OKRIMSOFT

Ata janë një kompani konsulence e transformimit digjital dhe e zhvillimit të software që ofron zgjidhje inxhinierike moderne.

Web: https://www.okrimsoft.com/

ONETECH

Platformat software të OneTech ndihmojnë punonjësit të punojnë më thjeshtë dhe në mënyrë produktive.

Web: https://onetech.al/

ORTIKON

Ata ofrojnë shërbime të menaxhuara të IT-së për bizneset në industri të ndryshme që dëshirojnë të krijojnë një mjedis të sigurt, progresiv dhe efikas.

Web: https://ortikon.net/

ONE TELECOMMUNICATIONS

One Telecommunications u prezantua në Shqipëri në 10 Shtator 2020. One Telecommunications vjen me këtë emër pas një sërë zhvillimesh dhe ndryshimesh që kanë ndodhur vitet e fundit në kompani.

Web: https://www.one.al/

PARID SMART SOLUTION

Parid Smart Solutions është një kompani që ofron shërbimë financiare si: programi kontabilitetit, programi fiskal, programi menaxherial me bazë në Shqipëri.

Web: https://paridsmartsolution.al/

PAYSERA

Paysera është një sistem i avancuar, efektiv, i provuar dhe i sigurt i parave elektronike me një licencë të pakufizuar të parave elektronike nr. 1 të lëshuar nga Banka e Lituanisë.

Web: https://www.paysera.al/

PRAGMATIC SOFTWARE

Pragmatic Software ka mbi 10 vite që operon në tregun e zhvillimit të sistemeve software për tregun lokal e ndërkombëtar, kryesisht SHBA.

Web: https://www.pragmatic.al/

PIK

Ata janë një agjenci krijuese me ekspertizë në reklama, brendim, media të shkruara dhe digjitale.

Web: https://www.pik.al/

PINCA

PINCA është një projekt që ka nisur nga nevoja për të lidhur eksperiencën e profesionistëve që kërkojnë të angazhohen në projekte me kohë të pjesshme, me kërkesat e bizneseve apo individëve për shërbime të caktuara në një kohë të shkurtër dhe me kosto të reduktuara.

Web: https://pinca.al/

POKPAY

POK ofron shërbime të pagesave elektronike dhe transfertës së parave dhe përmirëson vazhdimisht shërbimet me qëllim që klientët e tyre të kenë zhvillimet më të fundit të teknologjisë në duart e tyre.

Web: https://pokpay.io/

RAKETA COMMUNICATIONS

Raketa Communications është një agjenci e marketingut digjital. Ata janë një ekip profesionistësh të trajnuar, të aftë dhe të apasionuar pas zgjidhjeve të marketingut që rriten çdo ditë.

Web: https://raketa.al/

RITECH

Grupi i Kompanive Ritech është partner krijues, punëtor dhe i ndërgjegjshëm për projektimin dhe zhvillimin e vlerave për nevojat tuaja transformuese të teknologjisë së informacionit.

Web: https://www.ritech.co/

RUBICON

Rubicon është një kompani fintech në Shqipëri e angazhuar në ofrimin e zgjidhjeve financiare dhe zhvillimin e një rrjeti të përpunimit të pagesave.

Web: https://rbcn.al/

RUBIK TECHNOLOGIES

Ato fokusohen kryesisht në ofrimin e mbështetjes për kontraktimin e shërbimeve të webit si: Dizajn Grafik, zhvillim web-i, marketing digjital, zgjidhje për tregtinë elektronike dhe aplikacione mobile.

Web: https://rubik-technologies.com/en/

SMARTWORK

Smartwork, është krijuar në vitin 2017 nën drejtimin e Federatës Altea dhe nën mbikëqyrjen e Deloitte Albania & Kosovë. Që atëherë ajo ka hedhur themele të forta në fushën e konsulencës së teknologjisë së biznesit duke bashkëpunuar kryesisht me klientë të huaj dhe vendas.

Web: https://smartworknet.eu

SOFTUP TECHNOLOGIES

Softup Technologies është një kompani e konsulencës dhe zhvillimit të software me qendër në Tiranë, Shqipëri dhe në Mynih, Gjermani. Softup ofron shërbime të zhvillimit të software për startup-et dhe SME-të.

Web: https://softup.co/

SOFT & SOLUTION

Si një kompani lider në fushën e informacionit dhe telekomunikacionit në Shqipëri që prej vitit 2011, Soft & Solution ofron shërbime si zhvillimi i aplikacioneve dhe programeve të të gjitha kategorive dhe profileve.

Web: https://softsolution.al/

SPONTAN CREATIVE MEDIA

Spontan Creative Media u shërben kompanive dhe individëve që kanë nevojë për ndihmë digjitale dhe teknologjike për të rritur shitjet e biznesit të tyre.

Web: https://spontan.agency/

TECHI

Techi shërben si një Outsource IT Department duke ofruar për bizneset B2B konsulencë, suport 24/7 dhe zgjidhje për problematikat në fushën e IT-së.

Web: https://www.techi.al/

TETRA SOLUTION

TETRA Solutions është një kompani programesh që ofron zgjidhje inovative në administrimin e biznesit dhe sherbimet qe lidhen me ciklin jetësor të zgjidhjeve IT.

Web: https://www.tetra.al/

THE DANCING BITS

TDB është një kompani private, e themeluar në Tiranë, që operon në tregun vendas të Teknologjisë së Informacionit.

Web: https://tdb.al/

TOK

Tok është një agjenci e marketingut digjital shërbim të plotë e specializuar në web dizajn, zhvillim web, zhvillimi i e-commercde etj.

Web: https://tok.al/

TORKHAN

Torkhan është një agjenci e marketingut digjital. Ata ofrojnë shërbime si web dizajn, zhvillimi web dhe marketingu digjital.

Web: https://torkhan.com/

URBANUS

Urbanus që prej vitit 2016 sjell shërbimin “From Inception to Conclusion”.
Përmes tij ata ofrojnë konceptimin e imazhit të kompanisë tuaj në çdo dimension të saj.

Web: https://urbanus.al/

UPAY

UPay është një aplikacion i pagesave online zhvilluar nga Union Financiar Tiranë që ju jep mundësinë e kryerjes së pagesave të shpejta e të sigurta direkt nga celulari, apo kompjuteri juaj.

Web: https://upay.al/

UTDS OPTIMAL CHOICE

E themeluar në Tiranë në vitin 2016, UTDS Optimal Choice është një ekip dizajnerësh dhe strategësh digjitalë.

Web: https://utds.al/

VATRA

Ato janë një agjenci dizajni, marke dhe komunikimi digjital që lidh me pasion markat me 55 milionë konsumatorë në Ballkan.

Web: https://www.vatra.net/

VODAFONE ALBANIA

Vodafone Albania është lider në tregun shqiptar jo vetëm si operator i telefonisë celulare por edhe si kompani e përgjegjshme dhe kontribuese në zhvillimin ekonomiko-social të vendit.

Web: https://www.vodafone.al/

WEB HIPER

Web Hiper është nje agjensi marketingu e specializuar ne ndertim faqe interneti, zhvillimin, optimizim SEO dhe mirëmbajtjen e tyre. Si brand consulent ata janë te fokusuar në cilësi, inovacion dhe shpejtësi per zhvillimin e markes suaj.

Web: https://al.webhiper.com/

WEB:IN

Ata janë një agjenci marketingu digjital. Webin development House është themeluar nga të rinj krijues, të apasionuar pas teknologjisë dhe detajeve.

Web: https://webin.al/

WE WEB

Ata janë një agjenci marketingu digjital. Ata ju ndihmojnë të identifikoni problemet tuaja dhe ndërmarrin hapat e nevojshëm për zgjidhjen e tyre.

Web: https://we-web.al

ZOMEG

ZOMEG synon të pozicionohet si ndërmjetës mes ofruesve të shërbimeve në fushën e IT dhe kërkesës për këto shërbime nga biznesi apo individë.Veprimtaria e biznesit do të bazohet në punën dhe aftësitë e personave profesionistë në fushën e IT në Shqipëri.

Web: https://zomeg.al/