ALBANIAN E-COMMERCE ASSOCIATION

Shoqata AECA është themeluar me qëllim rritjen e kapaciteteve të kompanive shqiptare për shitjet online, promovimin dhe zhvillimin e tregut, mbrotjen e interesave dhe lobimin per bizneset që ushtrojne aktivitetin e tyre në fushën e e-commerce në Shqipëri.

Web: https://aeca.al/
Email: info@aeca.al
Tel: +355 67 6033151

ALBANIAN ESPORTS ASSOCIATION

Qëllimi i AESA është të grupojë, motivojë, promovojë dhe forcojë kapacitetin e lojtarëve dhe gjyqtarëve në nivele profesionale me qëllim përfaqësimin në evente kombëtare dhe ndërkombëtare në përputhje me rregulloret dhe direktivat nga organizatat ndërkombëtare dhe kombëtare në lidhje me e-Sports.

Web: https://aesa.org.al/

BUSINESS MAGAZINE

Busines Magazine është revista e parë digjitale dedikuar sipërmarrjes së re dhe inovacionit. Gjithçka që doni të dini mbi botën e sipërmarrjes shqiptare dhe të huaj mund ta gjeni aty nëpërmjet lajmeve, artikujve, intervistave apo videove. Kjo revistë inkurajon sipërmarrjen e lirë dhe promovon mënyrat që drejtojnë të rinjtë në rrugën drejt suksesit.

Web: https://businessmag.al/
Email: info@businessmag.al

GARAZH

Themeluar në 2015, Garazh është një organizim i ri dhe inovativ i ngritur me qëllim të ofrojë mbështetjen e komunitetit shqiptar të startup-eve, IT si dhe entuziastëve të sipërmarrjes inovatore.
Aktualisht Garazh është i fokusuar në rritjen e ndërgjegjësimit dhe fuqizimin e ideve duke mbështetur komunitetin dhe biznesin e krijuar nga komuniteti.

Web: http://garazh.xyz/index.html

GEEK ROOM

Geek Room i dedikohet teknologjisë dhe të apasionuarve pas saj përmes informacioneve dhe lajmeve në kohë reale.

Web: https://geekroom.al/

OPEN LABS HACKERSPACE

Open Labs është hapësira e parë e hakerëve e vetëfinancuar në Shqipëri. Qëllimi i tyre është të ndajmë njohuritë duke përdorur mjete të hapura që janë të disponueshme përmes teknologjisë.

Web: https://openlabs.cc/en/

SALESFORCE & TRAIL BLAZERS ALBANIA

SalesForce & Trail Blazers Albania është krijuar për t’u mundësuar përdoruesve, zhvilluesve dhe partnerëve të Salesforce të lidhen me përdorues të tjerë.

Web: https://trailblazercommunitygroups.com/

STARTUP GRIND TIRANA

Startup Grind Tirana është pjesë e komunitetit global Startup Grind dhe synon edukimin, frymëzimin dhe rrjetëzimin e sipërmarrësve lokalë dhe ndërkombëtarë për ndërtimin e një ekosistemi të suksesshëm në Shqipëri.

Web: https://www.startupgrind.com/tirana/

TIRANA STARTUP TRACTION & FUNDING NETWORK

Tirana Startup Traction & Funding Network mbledh së bashku sipërmarrës aspirantë dhe me përvojë në fushën e teknologjisë për të diskutuar, takuar dhe bashkëpunuar për të ndërtuar startup-e të reja të shkëlqyera dhe për të çuar përpara ekosistemin e startup-eve lokale.

Web: https://www.meetup.com/tirana-startup-traction-funding-network/

TIRANA WORDPRESS MEETUP

Ata janë një grup, zhvilluesish, projektuesish dhe botuesish lokal të WordPress që mblidhen së bashku për të ndarë njohuritë dhe përvojën e tyre dhe për të takuar përdorues të tjere të WordPress në Tiranë. Ky takim i WordPress është i hapur për të gjithë ata që e duan WordPress.

Web: https://www.meetup.com/Tirana-WordPress-Meetup/

WIT ALBANIA

Wit Albania synon të ofrojë shërbime për zhvillimin dhe mbështetjen e grave dhe vajzave shqiptare në realizimin e prosperitetit të tyre ekonomik dhe social, nëpërmjet përdorimit të teknologjisë inovative dhe evoluimit të ICT në Shqipëri.

Web: https://witalbania.al/

WOMEN4CYBER ALBANIA

Women4Cyber Albania është themeluar në vitin 2020, si degë e Women4Cyber Foundation të EU, me fokus zvogëlimin e hendekut gjinor dhe të aftësive në fushën e sigurisë kibernetike.
W4C Albania ofron mentorim dhe trajnime të vazhdueshme për të gjithë komunitetin në Shqipëri.

Web: https://www.linkedin.com/company/women4cyber-albania/