BIBLIOTECH

Ky program ka shndërruar katër nga bibliotekat e Tiranës në qendra teknologjike për fëmijët, të rinjtë dhe komunitetin në përgjithësi. Inkubatorët janë një shtysë për të rritur arsimimin digjital të fëmijëve dhe të rinjve, sigurinë dhe për të kontribuar në ngushtimin e hendekut ndër breza midis prindërve të tyre dhe atyre.

Web: https://asdo.al/tag/bibliotech/
Email: info@asdo.al

BSPACE HUB

Bspace hub është një hapësirë e përbashkët punë për një numër të vogël individësh si punonjësit e pavarur, nomadët digjitalë etj, të punojnë në projekte personale ose projekte të ndësjella me njëri-tjetrin.

Web: https://www.instagram.com/p/CiZ5n5toYi8/
Email: bspacehub@yahoo.com

COOLAB

Coolab është një hapësirë e përbashkët pune e cila ofron shërbime ndihmuese ndaj sipërmarrësve,profesionistëve të lirë, bizneseve të vogla dhe të mëdha. Nëpërmjet hapësirës prej më shume se 800M2 Coolab ofron vende pune, sallë mbledhjesh, sallë konferencash dhe pajisje për organizimin e eventeve të çdo lloj formati.

Web: https://coolab.al
Email: hello@coolab.al
Tel: +355674044494

DUTCH HUB

Dutch Hub- Your Cooworking Space in Tirana është një hapësirë pune në qytetin e Tiranës, e cila i vjen në ndihmë çdo profesionisti në kërkim të një zyre. Nëpërmjet disa paketave të ofruara kjo qendër synon që t’i përshtatet nevojave individuale të secilës mënyrë të punuari, duke u treguar fleksibël dhe dashamirës ndaj çdo kërkese.

Web: http://dutchhub.al//
Email: info@dutchhub.al
Tel: +355682092089

HOT SPOT TIRANA

Ata ofrojnë një hapësire alternative bashkëpunimi për profesionistët e dhe krijuesit e pavarur. Këto hapësira janë të përshtatshme për profesionistët e pavarur dhe nomadet digjitale. Hot Spot është një hapësire për themeluesit e bizneseve të vogla, sipërmarrësit dhe profesionistët e pavarur që të kenë hapësirë për të kryer punën e tyre.

Web: https://hotspottirana.com/
Email: info@hotspottirana.com
Tel: +355672033037

INNOSPACE TIRANA

Ofron një total prej 560 m2 hapësirë të përbërë nga një hapësirë e hapur bashkëpunimi, zyra private me ballkone, dhoma trajnimi, kuzhinë, sallë skype, zona takimesh dhe nje verandë mahnitëse. InnoSpace ndodhet në Bllok, në zemër të lagjes argëtuese ku do të jeni disa hapa larg vendodhjeve të shkëlqyera të drekës, kafeneve të bukura dhe bareve të këndshme të koktejleve.

Web: https://www.innospacetirana.com
Email: info@innospacetirana.com
Tel: +355 69 21 92 666

MYOFFICE

Hapësirë bashkëpunimi në Tiranë me ambiente pune të hapura të pajisura me infrastukturë dhe komoditete moderne. E vendosur në qendër të Tiranës, pranë stacionit qendror të trenit dhe vetëm disa hapa larg sheshit kryesor, MyOffice’Al është një mjedis energjik, por I qetë për freelancers dhe sipërmarrës të rinj.

Web: https://myoffice.al//
Email: info@myoffice.al
Tel: +355672015260