Aktorët

Nëse startup-i juaj ka nevojë për financim, talent, hapësirë ​​co-working, mentorim ose qasje në trajnime dhe arsimim, këto mund t'i gjeni lehtësisht në Tiranë.

Përfshihuni me ekosistemin e sipërmarrjes dhe inovacionit

Startup-et dhe bizneset nuk mund të lulëzojnë në një vakum - ata kanë nevojë për një ekosistem të mbushur me gjithçka që kërkohet për të pasur sukses. Tirana është plot me vende për të krijuar lidhje të reja, për të mësuar aftësi të vlefshme dhe për të gjetur mbështetjen që kërkon biznesi juaj.