Digital Tirana

Digital
Tirana

Digital Tirana është një platformë online e Bashkia Tiranë. Kjo platformë e krijuar në 2021, sjell së bashku një sërë elementësh të sektorëve privatë dhe publikë për të mbështetur startup, sipërmarrës, aktorë të ekosistemit si dhe për të dhënë një informacion gjithëpërfshirës për nomadët digjitalë.

Rreth nesh

Eksploro ekosistemin e sipërmarrjes dhe inovacionit

Tirana ka një potencial të lartë të zhvillohet në një qendër të Teknologjisë së Informacionit dhe Komunikimit për shkak të një popullate të re, shumë gjuhëshe e cila synon vetëpunësimin dhe ku kapitali i kërkuar për bizneset TIK është i ulët.

Të fundit

  • Inovacion dhe Turizëm

    Ndërsa qindra të rinj po aplikojnë për të qenë pjesë e projekteve të Tirana EYC2022, Bashkia Tiranë vijon me takimet...

  • Çfarë është Blockchain

    A e dini se çfarë është blockchain?Në ditët e sotme, monedhat digjitale, ndryshimet dhe zhvillimi që kanë sjellë po pushtojnë...

  • Telehealth ose shëndetësia digjitale!

    Shëndetësia digjitale është veçanërisht e dobishme për të monitoruar dhe përmirësuar çështjet e vazhdueshme shëndetësore! Ju ka ndodhur të keni...

Lexo më shumë

#TechTalks

Mbështetja për startup

Na ndiqni

Facebook

Buletini

Abonohu

Digital Tirana do të përdorë informacionin e dhënë prej jush në këtë formular për të qëndruar në kontakt dhe për t'ju dërguar përditësime mujore nga Bashkia Tiranë dhe ekosistemi.

Ju mund të ndryshoni mendje në çdo kohë duke u ç'regjistruar në fund të çdo emaili që merrni nga ne.

Ne do ta trajtojmë informacionin tuaj me respekt. Duke klikuar më poshtë, ju pranoni që ne mund të përpunojmë informacionin tuaj në përputhje me këto kushte.

Ne përdorim Mailchimp si platformën tonë të marketingut. Duke klikuar më poshtë për t'u abonuar, ju pranoni se informacioni juaj do të transferohet në Mailchimp për përpunim.